Info & Inschrijvingen

EXTRA INFO BETREFT HET KERMISPROGRAMMA 

 

  • gedurende het weekend:

‘ PINK DRINKS for THINK PINK ‘ – in de feesttent

In het kader van OCTOBER = borstkankermaand organiseren the Pink Ladies van Belzele de ‘ THINK PINK BAR ‘  Op VRIJ & ZAT avond  ( vanaf 19u ) zijn er allerhande PINK DRINKS te verkrijgen  ( rosé wine & cava, pink gin, … ). Op ZONDAG namiddag ( van 14u – 17u ) zijn er heerlijke PINK SNACKS voorzien voor bij de koffie.

Een organisatie van de PINK LADIES van Belzele

 

  • VRIJDAG 13 SEPTEMBER:

AFTER-WORK KERMISBAR   –   vanaf 19u30   –  in de feesttent   

Een organisatie van Belzele Feest   –   toegang GRATIS  –   gratis hapjes aan de start van de avond

 

  • ZATERDAG 14 SEPTEMBER:

KINDERTHEATER ‘ Jeuk ‘   –    14u30   –   in de feesttent

voorstelling: Piratensoep met balletjes ( voor kinderen van 4-11 jaar )

Kapitein Korneel is bijzonder slechtgeluimd en de arme Jacobus zal het geweten hebben! Ze zijn gestrand op een vreemd eiland en hun ketel piratensoep met balletjes is warempel gestolen. Wat een ramp! Zonder de balletjessoep veranderen ze in papegaaien!

Wie zit er achter dit ondeugende plan? Vindt Korneel de soep tijdig terug of is het hopeloos te laat? Hoog tijd om samen het ruime soep te kiezen!

Een bruisende, muzikale, absurde maar vooral onvergetelijke gebeurtenis voor de toeschouwer!

Een organisatie van VB Belzele    –   deelname / kind = €2   –    inclusief ijsje   –   Inschrijven ter plaatse

 

SUMO worstelen    –    16u30  –   aan de feesttent

Daag je vrienden uit voor een spannend duel !  Sumoworstelen is duwen en trekken totdat je tegenstander erbij neervalt ! Op het startsignaal van de spelbegeleider gaat de wedstrijd van start.  De deelnemers moeten elkaar van de mat af duwen voor een half punt of omgooien voor een heel punt. Tot slot mag de winnaar van de match een overwinningsjump op de verliezer maken.

Een organisatie van Belzele Feest  –   deelname / persoon = €2   –   de winnaar krijgt een drankbonnetje   –   Inschrijven kan ter plaatse

 

Optreden ‘ ROCK au Vin ‘    –    21u  –   in de feesttent   –   nadien AFTER PARTY in de tent !

Een vintage coverband die steengoede tijdloze klassiekers in een eigenwijs maar authentiek jasje brengt.  ( 60’s en 70’s)   Een spetterende show vol interactieve  ambiance met muziek uit de 60’s tot 80’s gebracht op geheel eigen-zinnige wijze maar altijd dansbaar, gesmaakt door jong en oud en zeer aan- stekelijk.

Een organisatie van Belzele Feest  –   GRATIS toegang

 

  • ZONDAG 15 SEPTEMBER

KERMISONTBIJT   –    9u    –    in de feesttent

Heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet, inclusief glaasje cava bij aankomst en dranken tijdens het ontbijt. Aanschuiven kan tussen 9u en 10u30 in de feesttent.

Een organisatie van Belzele Feest   –    Volwassenen betalen €15, kinderen (-12 jaar) eten aan €7, kinderen (-6 jaar) eten gratis   –   Graag inschrijvingen voor 11 september via info@belzelefeest.be, bij leden van het feestcomité of in Den Heksenketel.  Vooraf betalen via overschrijving op rek nr BE21 8912 0413 5803 van Feestcomité Belzele

 

KERMIS ETENTJE   –    11u30    –    op KFCE Belzele

Aperitief * paella * ijsje

Een organisatie van KFCE Belzele  –    Prijs €25   –  Graag inschrijvingen voor 8 september bij Koen Cazaerck : 0486/56 78 01 of Christa 0498/27 87 22

 

KINDERANIMATIE  –    14u tot 17u   –    in & rond de feesttent

Een heerlijke namiddag vol animatie voor onze kinderen !  Er zijn avontuurlijke springkastelen voorzien & wie er graag mooi wil uit zien, kan terecht bij de grime en de kapsters !  Er zijn ook verschillende workshops voorzien waar de kinderen naar hartelust kunnen knutselen met FOAM CLAY & muziek maken in de MUZIEKMOBIEL !

Een organisatie van Belzele Feest  –  Prijs €5/kind voor alle activiteiten, gedurende de volledige namiddag

 

  • MAANDAG 16 SEPTEMBER

KERMISBUFFET   –    12u    –    in Den Heksenketel

info volgt later

Een organisatie van café Den Heksenketel   –   inschrijven en betalen kan via Den Heksenketel

 

COMEDIE – AVOND  ‘ Jong en Ongeschoren ‘   –    19u30    –    in Den Heksenketel

verdere info volgt later

Een organisatie van café Den Heksenketel   –   inkom €10  – einde voorzien rond 21u30   –   inschrijven en betalen kan via Den Heksenketel

 

Verdere Info & kermisprogramma van café Den Heksenketel, zie volgende link: Café Den Heksenketel